Безкоштовна охорона!

Детальніше

Особливості служби безпеки сіріус

Провідну позицію на ринку комплексної безпеки України займає корпорація СІРІУС.

Уже понад 18 років СІРІУС робить життя українців безпечнішим і спокійнішим. Щодня корпорація робить все для того, щоб стати ще кращими, ще сильнішими… Корпорація зацікавлена ​​в професійному зростанні, адже немає межі для досконалості. І досягти відмінного результату можливо, лише якщо постійно і безперервно працювати над собою.

Корпорація СІРІУС вирізняється жорстким підбором кадрів. В охороні працюють тільки спортсмени, які пройшли спецпідготовку. Адже лише професіонали зможуть забезпечити вам спокійне сьогодення і впевнене майбутнє!

Дуже важливою ланкою в правильній постановці і організації максимально ефективної та оперативної роботи є наявність відмінного автопарку, до складу якого входять переважно іномарки. Таким чином, для бійців груп швидкого реагування створені всі умови для відмінного результату.

Корпорація СІРІУС сприяє формуванню здорової нації. Зокрема, активно підтримує спорт. Є офіційним партнером федерації бойового самбо.

Також практикується програма з розвитку молоді в фізичному і духовному плані. Як то кажуть, що посієш – те й пожнеш!

Особлива увага приділяється патріотизму, самосвідомості і взаємодопомозі. Адже використовуючи ці три компоненти, і компанія, і Україна будуть процвітати.

Всі посадові інструкції корпорації побудовані на принципах добра, чесності і справедливості.

Пріоритетним завданням корпорації Сіріус є підтримання громадського порядку.

Захистити слабкого – це громадянський обов’язок кожного українця. Для співробітників спецпідрозділу корпорації СІРІУС – це справа честі!

Паралельно з охороною клієнтів, групи швидкого реагування корпорації Сіріус патрулюють територію, допомагаючи правоохоронним органам.

Бійці спецпідрозділу Сіріус несуть службу в будь-яку погоду, цілодобово і без вихідних.

Щодня запобігають розбійним нападам та крадіжкам, зберігаючи людські життя.

Як керівництво, так і кожен співробітник корпорації зокрема робить все можливе і необхідне, щоб скоротити злочинність до мінімуму, щоб навести лад в Україні.