Безкоштовна охорона!

Детальніше

Служба безпеки

Пультова охорона

Фізична охорона

Системи безпеки

Пожежна безпека

Переваги пультової охорони СІРІУС

На тривогу виїздить декілька машин

Сучасна матеріально-технічна база

Час реагування не перевищує 6 хвилин

У групах затримання працюють професійні спортсмени

У групах затримання використовуються нові авто

Пультова охорона

Основним напрямком діяльності центру пультової охорони СІРІУС є надання послуг пультової  охорони. Ми можемо отримувати інформацію від приладів автоматичної охоронної та пожежної сигналізації з таких каналів: GSM, GPRS, радіо- й телефонні лінії. Охоронювані будівлі і території зосереджені по всьому місту, а центральний пульт одержує всю інформацію про стан об’єкта і сигналізації. Вся інформація зосереджена на пульті охорони, автоматично надається оператору під час отримання тривожного сигналу. Організовано цілодобове чергування операторів і груп реагування. Оператори приймають інформацію, що надходить з охоронюваної території, допомагають клієнтам розібратися з технічними питаннями, які можуть виникнути при експлуатації приладів, направляють групи реагування на виїзд.

Група реагування на автомобілі здійснює оперативні виїзди на тривожні сигнали. У групі працюють винятково спортсмени, які пройшли спецпідготовку. Вона забезпечена всією необхідною інформацією: адреса, шляхи під’їзду, який саме датчик видав тривожний сигнал і місце його розташування, чи продовжується спроба проникнення. Групи швидкого реагування на виклики завжди приїжджають – у відведені 4-6 хвилин.

 

 

Користування послугою пультової охорони надає нашому Клієнтові ряд додаткових можливостей. Наприклад, подача сигналу «зняття об’єкта з охорони під примусом», можливість встановити в приміщенні нічний режим охорони або ставити під охорону лише окремі приміщення, ввести тимчасові обмеження на відкриття об’єкту. Можна також отримувати нагадування про необхідність постановки під охорону, одержувати щомісячний звіт про роботу системи сигналізації.

Пам'ятайте

Зловмисник-професіонал ніколи не полізе на об’єкт,

який перебуває під пультовою охороною!

Відео

Галерея