Безкоштовна охорона!

Детальніше

Служба безпеки

Пультова охорона

Фізична охорона

Системи безпеки

Пожежна безпека

Центр пожежної системи сіріус надає такі послуги:

Пожежі завдають колосальної матеріальної шкоди і в ряді випадків супроводжуються загибеллю людей. Таким чином, захист від пожеж є важливим обов’язком кожної людини.

Протипожежний захист має своєю метою знаходження найбільш ефективних, економічно доцільних і технічно обґрунтованих способів запобігання пожежам та їх ліквідації з мінімальними збитками при найбільш раціональному використанні сил і технічних засобів гасіння.

Центр пожежної безпеки СІРІУС здійснює послуги комплексного забезпечення пожежної безпеки.

Пожежна сигналізація – це комплекс технічних засобів, призначених для оперативного виявлення загоряння або задимлення. Кожен елемент комплексу в обов’язковому порядку сертифікується органами МНС для отримання можливості експлуатації будівлі. Установка такої системи є не просто бажаною, але для багатьох об’єктів ще й обов’язковою.

Принцип дії такої системи досить простий: при появі ознак загоряння спрацьовують датчики, які посилають сигнал на пульт централізованого спостереження. Залежно від моделі та типу сповіщувача, вони можуть бути налаштовані на зміну температури навколишнього середовища, появу вогню або диму.

Крім того, важливо організувати взаємодію пожежної сигналізації з системою сповіщення та гасіння. Це зменшує збитки від виникнення форс-мажору і допомагає уникнути людських жертв.

 

Корпорація «Сіріус» надає Клієнту повний спектр якісних послуг з проектування, монтажу, технічного обслуговування і моніторингу установок пожежної автоматики.

ПРОЕКТУВАННЯ ТА МОНТАЖ УСТАНОВОК ПОЖЕЖНОЇ СИГНАЛІЗАЦІЇ

ПРОЕКТУВАННЯ ТА МОНТАЖ СИСТЕМ ПОЖЕЖНОГО НАГЛЯДУ

МОНТАЖ СИСТЕМ СПОВІЩЕННЯ І КЕРУВАННЯ ЕВАКУАЦІЄЮ ЛЮДЕЙ ПРИ ПОЖЕЖІ

ОПЕРАТИВНЕ РЕАГУВАННЯ МОБІЛЬНИМИ ГРУПАМИ

КОНСУЛЬТАЦІЇ З ПИТАНЬ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ТА ЗАХИСТУ ОБ'ЄКТІВ

СПОСТЕРЕЖЕННЯ ЗА УСТАНОВКАМИ ПОЖЕЖНОЇ АВТОМАТИКИ ОБ'ЄКТІВ

Відео