Безкоштовна охорона!

Детальніше

Вуличні спортмайданчики

Станом на сьогодні розвиток спорту в Україні досить в печальному стані. Спортивні гуртки закриваються або стали платними. У зв’язку з цим, останнім часом в Україні стала популярною вулична гімнастика. Вона стає чудовою альтернативою шкідливим звичкам – більше жодного алкоголю або бездумних посиденьок з “сємками”. І працює це прекрасно навіть без офіційної державної підтримки або спецпрограм: хлопці самоорганізуються без зовнішньої підтримки.

Однак навіть вуличні спортивні майданчики зносяться забудовниками, хоч вони й обіцяють побудувати новий поруч з тим місцем, де була старий, але, на превеликий жаль, таке рідко стається.

Охоронна компанія СІРІУС має активну соціальну позицію, пов’язану з підтриманням спорту в Україні. Поки міська адміністрація намагається зробити всі спортивні майданчики в місті платними, СІРІУС активно підтримує і допомагає фінансово вуличним спортмайданчикам, а також гойдалкам, які облаштовують люди своїми силами. У випадках із забудовниками, коли потрібна підтримка активістів, також надається всіляка допомога.

Всі ці хлопці доводять нам власним прикладом, що бути фізично активним і навіть прекрасним спортсменом можна, не купуючи дорогих абонементів до спортзалів і без професійних тренерів. Власними силами і наявними засобами вони досягають того, чого хочуть – і все це завдяки непереборному бажанню втілити свою мрію в реальність і підтримці служби безпеки СІРІУС.

Фотогалерея