Безкоштовна охорона!

Детальніше

Служба безпеки

Пультова охорона

Фізична охорона

Системи безпеки

Пожежна безпека

Пультова охорона квартири

Пультова охорона квартир стала однією з найбільш затребуваних послуг останнього часу, про що свідчить зростаюча кількість житлових об’єктів в Києві і Київській області. Попри відеокамери, домофони, секретні замки і сталеві двері, статистика квартирних крадіжок невблаганна. Охорона квартир стала ще більш актуальною у зв’язку з фінансовою нестабільністю і, як наслідок, зі збільшенням числа шахраїв і зловмисників, які зазіхають на чуже майно.

Установка охоронної сигналізації в квартирі дозволить вберегти своє житло від зазіхань, зберегти майно і гарантувати безпеку членів сім’ї. При встановленні охоронної сигналізації в квартирі можна використовувати бездротові датчики, які не потребуватимуть додаткових комунікацій.

Пультова охорона квартир від компанії СІРІУС має і інші переваги: зокрема, спрацьовує сигнал «зняття c охорони під примусом», якщо зловмисник спробує проникнути в квартиру разом з господарем.

Наш пульт перебуває під цілодобовим наглядом. Якщо надходить тривожний сигнал, то обслуговуючий персонал пульта реєструє і аналізує його в лічені секунди. Після цього до Вас додому направляється команда для затримання зловмисника.

Коли справа стосується клієнтів СІРІУС, то гарантується особливий рівень професіоналізму і підготовки, а також уміння працювати в найекстремальніших ситуаціях.