Безкоштовна охорона!

Детальніше

Служба безпеки

Пультова охорона

Фізична охорона

Системи безпеки

Пожежна безпека

Технічна підтримка

Після того, як на об’єкті встановлюється охоронна сигналізація, компанія Сіріус бере на себе зобов’язання з її обслуговування та технічної підтримки. Діяльність відділу технічної підтримки клієнта базується на принципах довгострокового партнерства, пріоритетності бізнес-завдань клієнта і високої якості обслуговування. Попри те, що охоронні системи діагностують себе, деякі збої іноді можливі.

У разі виникнення неполадок в роботі системи безпеки, на об’єкт виїздять висококваліфіковані фахівці в найкоротші терміни виявлять і усунуть несправність будь-якої складності за допомогою необхідної апаратури. Всі фахівці цього відділу пройшли навчання і досконало знають всі охоронні пристрої та охоронне обладнання, які постачаються нашою компанією. Ця служба працює цілодобово. При виникненні навіть незначного збою інженери виїжджають на об’єкт і усувають причини неполадок.

Якщо у Вас виникли технічні питання з експлуатації обладнання і Вам необхідна технічна підтримка, Ви можете звернутися до менеджерів компанії, вони нададуть всю необхідну інформацію.