Безкоштовна охорона!

Детальніше

Служба безпеки

Пультова охорона

Фізична охорона

Системи безпеки

Пожежна безпека

Проектування і монтаж систем пожежного спостереження

Правильно організована протипожежна безпека – це цілий комплекс технічних компонентів для спостереження за об’єктом, гасіння вогню і евакуації співробітників. У число таких компонентів входить і система пожежного спостереження. Вона забезпечує дистанційний контроль обстановки на підприємстві і можливість оперативно зреагувати у разі виникнення пожежі.

Провести монтаж такої системи за попередньо створеним проектом для Вас готова корпорація СІРІУС. Ми гарантуємо клієнтам якість і швидкість робіт, а також надійний захист ділових офісів і приватних осель від загорянь.

Що являє собою система пожежного спостереження

Така система встановлюється для того, щоб забезпечити власнику нерухомості ряд корисних функцій. Серед них:

  • цілодобове віддалене спостереження за об’єктом (за справною роботою встановлених на ньому пожежних сигналізацій);

  • подача сигналу в разі загоряння;

  • управління евакуацією людей, що перебувають на об’єкті;

  • координація роботи систем гасіння вогню.

Установка такої системи – це не трата коштів, а їх раціональне вкладення. За допомогою такого захисту Ви зможете мінімізувати свої втрати або ж повністю уникнути збитків від пожежі.

Корпорація СІРІУС – надійні системи пожежного спостереження для всіх

Чому наші системи пожежного спостереження найнадійніші? Справа в тому, що співпрацю з Вами ми починаємо зі створення індивідуального проекту. На цьому етапі ми вивчаємо планування підприємства або квартири і збираємо іншу корисну інформацію. Таким чином, в результаті Ви отримуєте систему пожежного спостереження, яка повністю адаптована під ваші обставини, а значить – може виконувати свої функції максимально ефективно.

Говорячи про інші переваги роботи з нами, нашим клієнтам корисно буде знати, що ми:

  • йдемо назустріч замовнику і надаємо йому вибір – комплексне обслуговування або конкретна послуга;

  • пропонуємо лояльну вартість на всі види наших послуг і Вам не доведеться економити на своїй безпеці (зокрема – протипожежній);

  • використовуємо виключно сучасну техніку і наймаємо тільки професійні кадри (з можливістю подальшого підвищення кваліфікації).

Корпорація СІРІУС пропонує широкий спектр послуг із забезпечення безпеки. У нас Ви зможете замовити не тільки монтаж систем пожежного спостереження, а й охорону пультову, фізичну, супутникову. З нами Ви забезпечите своє життя і життя своїх співробітників, збережете в цілості майно і конфіденційну інформацію від потрапляння в недобросовісні руки.