Безкоштовна охорона!

Детальніше

Служба безпеки

Пультова охорона

Фізична охорона

Системи безпеки

Пожежна безпека

Оперативне реагування

Від якості протипожежних систем залежить багато чого. Щоб забезпечити безпеку життя людей, а також для збереження цінного майна, вкрай важливо грамотно підходити до вибору систем пожежної безпеки.

Зараз існує досить великий вибір сучасних технічних засобів, які здатні забезпечувати надійний захист.

Оперативне реагування: системи забезпечення пожежної безпеки

Для того, щоб створити оптимально надійний захист, необхідно не тільки вибирати якісні системи і технології, а й також довіряти контроль над ними досвідченим фахівцям.

Так, наприклад, різні високотехнологічні датчики під керівництвом і пильним наглядом професіоналів здатні принести набагато більше користі.


До протипожежних датчиків належать вловлювачі диму, а також системи, здатні оперативно реагувати на найменше загоряння.

Важливо відзначити: техніка завжди підбирається відповідно до особливостей будівлі. Так, наприклад, для початку завжди проводяться розрахунки і тільки потім можна переходити до підбору найбільш відповідного обладнання для того чи іншого випадку. Також важливо пам’ятати, що підключаючи системи пожежної безпеки, необхідно отримати дозвіл від державного інспектора на введення систем в експлуатацію.

Принцип роботи у подібних систем досить простий. Для початку робляться прорахунки, потім встановлюється найбільш підходяще обладнання і підключається до спеціального пульту, за яким завжди сидить черговий і в разі надходження тривожного сигналу моментально на нього реагує. На місце події вирушає група оперативного реагування, також про тривожний сигнал повідомляють до відповідних державних органів.

Корпорація СІРІУС – запорука Вашого спокою

Наша корпорація сьогодні займає лідерські позиції в сфері охоронних послуг. Свідченням нашої ефективної роботи є незліченні нагороди і грамоти. Зараз ми забезпечуємо безпеку 60 000 клієнтів, в це число можете увійти і Ви.

Наші переваги:

  • штат досвідчених, кваліфікованих і спеціально підготовлених співробітників;

  • лояльна цінова політика;

  • сучасний сервіс;

  • індивідуальний підхід до кожного нашого клієнта.

Якщо Ви зайнялися питанням пожежної безпеки, то Ви на правильному шляху. Телефонуйте нам просто зараз і отримаєте грамотну консультацію наших фахівців.

Ми самостійно проведемо необхідні розрахунки, підберемо найбільш відповідне обладнання, проведемо його монтаж, а також підключимо до нашого центрального пульту спостереження.

З нами Ви будете відчувати себе в цілковитій безпеці!