Безкоштовна охорона!

Детальніше

Служба безпеки

Пультова охорона

Фізична охорона

Системи безпеки

Пожежна безпека

Консультації з питань пожежної безпеки

Забезпечення пожежної безпеки – це першорядне питання, яким необхідно займатися як в умовах підприємства, так і в побуті. Сучасні протипожежні системи повинні бути встановлені не тільки на роботі, але і вдома.

Особливості консультації з питань пожежної безпеки

На сьогодні існує досить великий вибір різних протипожежних систем. Робити вибір найбільш відповідних необхідно, виходячи з особливостей об’єкту. Так, наприклад, якщо мова йде про підприємство, то жодна будівля не може бути введена в експлуатацію без отримання відповідного дозволу від державного інспектора.

Щоб отримати такий дозвіл, необхідно встановити протипожежні системи відповідно до затверджених вимог. Як зробити це правильно, можуть розповісти тільки фахівці.

В першу чергу, необхідно ознайомитися з особливостями будівлі. Потім потрібно підібрати найбільш відповідне обладнання і провести його монтаж. Після цього можна буде перейти до етапу підключення.

Зараз існує досить широкий вибір сучасного технічного оснащення, призначеного для забезпечення максимального захисту від виникнення пожежі. До таких систем можна віднести різні датчики, що реагують на наявність диму і загоряння в приміщеннях.

Корпорація СІРІУС – Ваш надійний захист

Нині наша корпорація є лідером в сфері охоронних послуг. Своїм клієнтам ми пропонуємо комплексний підхід до вирішення завдань.

Яким чином ми надаємо послуги з впровадження протипожежних систем:

  1. Консультація з питань пожежної безпеки.

  2. ВВиїзд на об’єкт для ознайомлення з особливостями будівлі.

  3. Підбір найбільш вдалого технічного оснащення.

  4. Встановлення, монтаж, підключення обраної техніки.

  5. Допомога в отриманні дозволу на введення в експлуатацію.

  6. Повний супровід клієнтів, моніторинг встановленої техніки.

Після того, як всі перераховані вище пункти будуть здійснені, наші фахівці вестимуть цілодобове спостереження за встановленими системами. У разі виникнення небезпечної ситуації на наш центральний пульт спостереження подається тривожний сигнал, який оперативно обробляється нашими фахівцями. На місце події вирушає група оперативного реагування для вирішення виниклої проблеми. Також про тривожний сигнал повідомляють у відповідні державні органи і сповіщають нашого клієнта.

Якщо Вам потрібна якісна консультація з питань пожежної безпеки, то звертайтеся до нас, наші висококваліфіковані фахівці завжди раді допомогти.