Безкоштовна охорона!

Детальніше

Служба безпеки

Пультова охорона

Фізична охорона

Системи безпеки

Пожежна безпека

Охорона масових заходів

Будь-який масовий захід розрахований на велику кількість людей. Відповідно, в таких умовах завжди є ризик виникнення небезпечних ситуацій. Охорона масових заходів необхідна для того, щоб запобігати виникненню негативних інцидентів.

Як здійснюється охорона масових заходів


При організації події, розрахованої на велику кількість людей, існує загроза виникнення непередбачених негативних ситуацій. В таких умовах завжди підвищується рівень хуліганства, вандалізму, навмисного нанесення шкоди учасникам, частішають спроби крадіжки тощо.

Охорона масових заходів сприяє запобіганню виникнення конфліктних ситуацій. Досвідчені охоронці стежать за тим, що відбувається і в разі чого вирішують назріваючу проблему ще до того, як вона перетвориться в серйозну загрозу.

Основні завдання охорони:

  • чітка координація потоку учасників події;

  • патрулювання території, на якій проходить подія;

  • своєчасне попередження протиправних дій з боку учасників і відвідувачів;

  • охорона гостей, а також їх майна.

Також охорона необхідна для того, щоб запобігати спробам проникнення на захід людей, які несуть потенційну небезпеку.

Чому у нас вигідно замовляти охоронні послуги

Корпорація СІРІУС займає лідируючі позиції в сфері охоронних послуг. Ми спеціалізуємося на наданні захисту різного рівня.

Якщо Ви є організатором масового заходу, і Вам потрібні охоронні послуги, тоді ви звернулися за правильною адресою. Наша корпорація зробить все необхідне, щоб важлива для Вас подія пройшла спокійно і без будь-яких пригод.

Всі наші охоронці – це висококваліфіковані фахівці, які мають великий досвід. Також всі співробітники нашої корпорації регулярно беруть участь в спеціальних тренінгах, відвідують спортивні тренування і підтримують гарну фізичну форму.

Важливо пам’ятати, що грамотне оформлення заходу сприяє тому, що всі гості, а також учасники події, запам’ятовують його надовго. Також добре організований захід позитивно впливає на думку партнерів. Тому під час організації вкрай важливо приділити достатньо уваги кожному аспекту. І вибір охоронних послуг в цьому списку стоїть не на останньому місці.

Досвідчені і висококваліфіковані фахівці стежитимуть за порядком під час події, в разі чого вони зможуть усунути назріваючий конфлікт. Таким чином, у всіх гостей залишаться тільки позитивні враження від події.