Безкоштовна охорона!

Детальніше

Спецпідготовка бійців СІРІУС

Корпорація СІРІУС – лідер пультової охорони в Україні. Доказом високої якості роботи є те, що групи швидкого реагування корпорації СІРІУС реагують на тривоги більше 60 приватних пультів.

Бійці груп швидкого реагування проходять серйозне моральне загартування. З ними проводяться психологічні тренінги та опрацьовуються алгоритми дій у різних ситуаціях. Це все робиться для того, щоб боєць був готовий до найнепередбачуваніших дій порушника і міг миттєво зреагувати, правильно оцінивши ситуацію.

СІРІУС відомий своїми міцними бійцями, які пройшли жорсткий відбір. У корпорації є свій особистий спортзал. Бійці в обов’язковому порядку проходять спецпідготовку. Це в майбутньому і дає їм перевагу в ближніх і дальніх боях з порушниками. Так, саме в боях. Кожен раз, виїжджаючи на виклик, бійці не знають, чого очікувати, але готові вони до всього і на всі сто.

Кожен боєць володіє навичками ведення рукопашного бою. У спецпідрозділі працюють тільки спортсмени, професіонали своєї справи. Не всі знають, що багато хто з них – кандидати в майстри спорту, майстри спорту, нинішні спортсмени, які і зараз беруть участь в змаганнях з рукопашного бою, бойового самбо, міксфайт. Це свідчить про зацікавленість бійців в постійному розвитку і поліпшенні своїх професійних навичок.

Бійці вже багато років блискуче виконують свою роботу і знають, як поводяться злочинці. Але так само вони розуміють, що не можна розслаблятися. Регулярні тренування і постійне відпрацювання прийомів допомагають знешкоджувати і затримувати злочинців. Для багатьох працювати над своєю бойовою технікою – хобі. Тільки захоплені особистості стають найкращими.

Групи швидкого реагування на виклики завжди приїжджають – у відведені 3-4 хвилини. Напарники в кожній групі розуміють один одного з півслова. Відмінно злагоджена і правильно організована робота допомагає при затриманні. Бійці в лічені секунди зупиняють неправомірні дії і знешкоджують порушників. Проведені години на тренуваннях приносять свої плоди. Щомісяця бійці спецпідрозділу СІРІУС затримують понад 100 порушників. Корпорація пишається своїми співробітниками. Завдяки таким високим показникам СІРІУС займає провідну позицію на ринку послуг комплексної безпеки України.