Безкоштовна охорона!

Детальніше

Бойове самбо

Багато видів спорту в Україні сьогодні розвиваються повільними темпами й існують за рахунок особистих коштів громадян і спонсорських внесків меценатів. Існуючі в Україні спортивні товариства не повною мірою отримують належну уваги з боку держави, хоча спорт – це не тільки видовище або цікаве дозвілля, це основа здорового способу життя. А бойові спортивні мистецтва – той фундамент, на якому виховуються такі прекрасні людські якості, як мужність, гідність і повага принципів чесної і безкомпромісної боротьби.

Збірна України з бойового самбо є однією з найсильніших команд світу.

За кількістю перемог наші спортсмени поступаються лише збірній команді Росії. Це говорить про значний потенціал і професіоналізм українських бойових самбістів.

На сьогоднішній день Служба Безпеки СІРІУС – офіційний партнер і спонсор “Федерації бойового самбо”. Метою компанії є популяризація бойового самбо, сприяння подальшому зростанню фізичного і духовного розвитку громадян України. Також СІРІУС організував всеукраїнський чемпіонат з бойового самбо «Сіріус-кап», метою якого є підтримка спортсменів. Завданням спортсменів є не тільки показати свій рівень і вміння, а й пройти своєрідне загартування перед більш серйозними змаганнями.

В даний момент в компанії СІРІУС працює трикратний чемпіон світу з бойового самбо Ярослав Амосов, який тренує бійців груп швидкого реагування. Амосов виступає на чемпіонатах і представляє нашу країну завдяки спонсорській підтримці Служби Безпеки СІРІУС.

Фотогалерея